Notarieel Café 2023 (verslag)

Eerste Notarieel Café smaakt naar meer

Het eerste Notarieel Café van Prick & Van Houtum notarissen in samenwerking met  Kunstwerk! smaakt naar meer. Meer dan tweehonderd bezoekers trotseerden op vrijdag 9 juni 2023 het mooie weer en bezochten Het Musiater voor een informatieve én gezellige middag. 

Tijdens het plenaire gedeelte informeerden de medewerkers van Prick & Van Houtum notarissen de bezoekers op een luchtige manier over testamenten en levenstestamenten, waarna men in kleinere groepen de twee workshops van hun keuze konden volgen zoals levenstestament, nalatenschap of Wet langdurige zorg.

Na de workshops was er een informele borrel met een hapje en drankje, waarbij de medewerkers van Prick en Van Houtum notarissen persoonlijke vragen beantwoordden. 

“Ik ben zo blij dat ik gegaan ben! Ik begrijp nu pas dat het regelen van een aantal notariële zaken, mij heel veel zorgen, maar ook geld kan besparen. Er zijn ook dingen uitgelegd waarvan ik niet eens wist dat het mogelijk was,“ liet een bezoeker enthousiast weten. Een andere bezoeker roemde ook de sfeer. “Los van het feit dat ik zaken te weten gekomen ben, die ik nog niet wist, was het ook een enorm goed verzorgde en gezellige middag!”

“Het is gewoon prettig dat notariële zaken goed geregeld zijn, juist op momenten dat mensen wel iets anders aan hun hoofd hebben. We merken dat de behoefte aan een duidelijke en eenvoudige uitleg erg groot is. Daarom zal het Notarieel Café zeker een vervolg krijgen,” verzekerde notaris Mark Hofman.

Wanneer dat gebeurt, is nog niet zeker. Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *